7 Years Future Sounds of Sofia

FUTURE SOUNDS OF SOFIA е музикална колаборация насочена към дълбокия и мелодичен drum&bass и близките му подстилове. Следвайки мотото “Visual and Vocal Drum and Bass”, Future Sounds Of Sofia се стремят да поднесат нов тип изживяване на любителите на този стил. FSS залагат на качеството на саунда, дълбочината на музиката и гледат на тази сцена от нов ъгъл.

Phirah, Robustus, Hydrashock и Thrust са основните двигателни частици на българската организация Future Sounds of Sofia. Добре познати на всеки фен на drum & bass събитията в столицата, вечерите на FSS са поднесени винаги с гаранция за качество. Тази година организацията празнува своя 7-ми рожден ден откакто стъпва на родната сцена, а по случая ще чуем showcase на най-актуалното от съвременната liquid и minimal drum & bass сцена. Вместо торта организацията е подготвила едно спиращо дъха аудио-визуално преживяване на една неповторима локация.

The Seismologist и Metastasys са имената, които стоят зад drum & bass организацията Основа, чиято парти поредицата Дръм и Бас Дандания разтриса софийските паркове и клубове. За първи път на Вола по покана на FSS, The Seismologist и Metastasys ще покажат какво могат, а ние ви уверяваме да си носите предпазните шлемове и колани.

Factor и Behind You са двама от главните мозъци зад Creative Minds, организация с успешна поредица от стилово вариращи партита. Освен зад пулта, където Factor и Behind You ще представят за първи път организацията си на FSS парти, Creative Minds ще се погрижат и за визуална наслада по време на вечерта.

Leave a Reply