Дневни активности


ГРАДЧЕТО НА HUSKY

TENT CITY HUSKY се изгражда с цел да мотивира повече хора да водят по-здравословен начин на живот близко до природата. В „Градчето на HUSKY“ посетителите ще имат възможност да разгледат около 10 модела от различни линии разпънати палатки HUSKY, както и да се запознаят с техните характеристики. На посетителите ще бъдат представени и други артикули от продуктовата гама на HUSKY като спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и други.

РАБОТИЛНИЦА “Как да разпънем палатка”, в който участниците ще бъдат запознати: – как да подберат подходящо място за разпъване на палатка – как да разпънат палатка правилно и стабилно – как да сгънат палатка правилно – как да изберат подходящата палатка – как да съхраняват правилно палатка. По време на уъркшопа участниците могат да получат и полезни съвети на тема “Подходяща екипировка за безопасен планински туризъм и къмпингуване”.

ТОМБОЛА Всички посетители на TENT CITY HUSKY и участници в уъркшоп “Как да разпънем палатка”, ще имат възможност да участват в томбола с награди, осигурени от Аутодор магазин Екстрем.

ПРОМО КОД Всички посетители на Vola Open Air могат да ползват 10% отстъпка до 31.08.2017 г. в двата магазина на Екстрем спорт в София – Скейтшоп Екстрем и Аутдор магазин Екстрем, както и в електронния ни магазин.


ГРАФИТИ РАБОТИЛНИЦА

0511 Дизайнс е арт организация от гр.София, състояща се от 8 артисти. Занимават се с рисуването на графити, изработката на графични дизайни, илюстрации, музикални и видео продукции, организация на събития и производство на екологични облекла. С рисуване на графити се занимават от 10г., като са участвали в множество международни и местни фестивали, работилниция, състезания и кампании.

 


ЦИРК

Цирк Играчка Плачка представя: артистична група “О” – обединение на млади артисти творящи в сферата на сценичните изкуства и намерили отговор на въпросите си в “пърформансът” като най-съвременната форма на спектакъл, обединяваща в себе си повече от едно изкуство-театър, цирк, приложни изкуства и музика. Очаквайте огнена сцена (всички опитни са добре дошли да се включат-носете си гориво), сцена на смеха; интерактивна инсталация “Пеперуди”; работилници-сапунени балони, жонглиране, акро., приложни изкуства (направи си сам) и още…


ЗА { ОБИЧАЙТЕ }

“Да оцветим света с любов” / “Спомен за вкъщи” – [не]случайна среща, наблюдаване, общуване, споделяне и оцветяване

РАБОТИЛНИЦА: “Да оцветим света с любов” 1. Снимки напрвавени на място ( малките неща или големи, които определят идентичността на мястото) 2. Принтират се черно бели – бледи 3. Кашират се на велпапе ( кашони ), изрязват се – формат А4 4. На устроено място за сядане и оцветяване е същинската работилница – материали за оцветяване: четки, бои – латекс, темпера, акрил, флумастри, моливи и т.н. кофа с вода за миене, парцалчета. 5. Финално обекти – картинки за авторите – магнит за хладилника вкъщи.

АВТОР: арх. Марта Иванова Събева a.k.a. MIS.Повече за проекта, тук.


И ОЩЕ


Дрехи и аксесоари от  Sara Finn

Ръчно направени бижута и аксесоари от Веси

Масажи и релаксация

Aperol bar

Raw papers тента

Burgers Оn Тhe Рoad

Зип линия – 90м над фестивалния сайт

Хамачена градина благодарение на Hamacite.com