Daily activities


TENT CITY HUSKY

TENT CITY HUSKY се изгражда с цел да мотивира повече хора да водят по-здравословен начин на живот близко до природата. В „Градчето на HUSKY“ посетителите ще имат възможност да разгледат около 10 модела от различни линии разпънати палатки HUSKY, както и да се запознаят с техните характеристики. На посетителите ще бъдат представени и други артикули от продуктовата гама на HUSKY като спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и други.

WORKSHOP “Как да разпънем палатка”, в който участниците ще бъдат запознати: – как да подберат подходящо място за разпъване на палатка – как да разпънат палатка правилно и стабилно – как да сгънат палатка правилно – как да изберат подходящата палатка – как да съхраняват правилно палатка. По време на уъркшопа участниците могат да получат и полезни съвети на тема “Подходяща екипировка за безопасен планински туризъм и къмпингуване”.

RAFFLE Всички посетители на TENT CITY HUSKY и участници в уъркшоп “Как да разпънем палатка”, ще имат възможност да участват в томбола с награди, осигурени от Аутодор магазин Екстрем.

PROMO CODE Всички посетители на Vola Open Air могат да ползват 10% отстъпка до 31.08.2017 г. в двата магазина на Екстрем спорт в София – Скейтшоп Екстрем и Аутдор магазин Екстрем, както и в електронния ни магазин.


GRAFFITI WORKSHOP

0511 Дизайнс е арт организация от гр.София, състояща се от 8 артисти. Занимават се с рисуването на графити, изработката на графични дизайни, илюстрации, музикални и видео продукции, организация на събития и производство на екологични облекла. С рисуване на графити се занимават от 10г., като са участвали в множество международни и местни фестивали, работилниция, състезания и кампании.

 


CIRCUS

Цирк Играчка Плачка представя артистична група “О” – обединение на млади артисти творящи в сферата на сценичните изкуства и намерили отговор на въпросите си в “пърформансът” като най-съвременната форма на спектакъл, обединяваща в себе си повече от едно изкуство-театър, цирк, приложни изкуства и музика. Очаквайте огнена сцена (всички опитни са добре дошли да се включат-носете си гориво), сцена на смеха; интерактивна инсталация “Пеперуди”; работилници-сапунени балони, жонглиране, акро., приложни изкуства (направи си сам) и още…


ЗА { ОБИЧАЙТЕ }

“Да оцветим света с любов” / “Спомен за вкъщи” – [не]случайна среща, наблюдаване, общуване, споделяне и оцветяване

РАБОТИЛНИЦА: “Да оцветим света с любов” 1. Снимки напрвавени на място ( малките неща или големи, които определят идентичността на мястото) 2. Принтират се черно бели – бледи 3. Кашират се на велпапе ( кашони ), изрязват се – формат А4 4. На устроено място за сядане и оцветяване е същинската работилница – материали за оцветяване: четки, бои – латекс, темпера, акрил, флумастри, моливи и т.н. кофа с вода за миене, парцалчета. 5. Финално обекти – картинки за авторите – магнит за хладилника вкъщи.

АВТОР: арх. Марта Иванова Събева a.k.a. MIS.Повече за проекта, тук.


AND MORE


Clothes and accessories by Sara Finn

Hand made jewelry and accessoriesBy Vessi

Massage and relaxation

Aperol bar

Raw papers tent

Burgers Оn Тhe Road

ZIP line – 90m above the festival site

A hammock garden thanks to Hamacite.com